Hlavní obsah
Článek

Slavnostní předávání cen Annual Latin Grammy Awards si nenechala ujít ani portorická herečka Roselyn Sanchez. Šmrncovní čtyřicátnice neponechala nic náhodě a před přítomné fotografy nakráčela v odvážných šatech, které toho vskutku moc nezakrývaly.

Oblíbená herečka si pod úsporný model nevzala podprsenku a vůbec jí nevadilo, že tak bohužel zviditelní své poněkud povislé dvojky. Roselyn však sebevědomí evidentně vůbec neschází.

Naopak! Jako účastnice hned několika soutěží krásy se v úsporných modelech s minimem látky cítí jako ryba ve vodě. Na svém kontě má řadu lechtivých focení pro známé pánské magazíny a bezpočet filmových rolí.

Diváci ji měli možnost obdivovat v komediích Křižovatka smrti 2 a Plnou parou vzad. Nejvíc se ale do jejich paměti zapsala rolí vyšetřovatelky Eleny Delgado v seriálu Beze stopy, která jí vynesla nominace na ceny Alma a Image Award. Vášnivá bojovnice za práva zvířat se snažila prosadit i jako zpěvačka. Na Latin Grammy ostatně už před časem bodovala s písničkou Amor, Amor. Jak se zdá, tak o této všestranně nadané dámě ještě hodně uslyšíme.

Reklama

Další články

Načítám