Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli je herečka Lenka Vlasáková o dost starší než její muž Jan Dolanský, v případě tohoto páru to lze jen stěží odhadovat. Lenka totiž působí velmi mladistvě a hereččino vzezření šestiletý věkový rozdíl neprozrazuje.

Elixírem mládí je pro herečku zřejmě mateřství, v jejím případě čtyřnásobné, přičemž posledního potomka si dopřála v docela pokročilém věku - devětatřiceti letech. S Dolanským vychovávají Sofii, již má Vlasáková předchozího vztahu, Amélii, Maxe a Johana.

Protože oba herci patří do ansámblu Divadla Na Jezerce, nechyběli na večírku po premiéře hry Generálka s Jiřinou Bohdalovou a Radkem Holubem v hlavních rolích. „Jde o výbornou komedii. Najdete v ní situační a slovní humor, chytrý vtip, dostatek nevtíravé legrace. Diváci se příběhem mohou bavit, a přitom v obecné rovině dojde i na staré známé pravdy: že se v životě vyplatí postavit se ranám osudu, že je dobré říct pravdu v pravý čas, že žádná sláva neroste do nebe," zve Na Jezerku Bohdalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám