Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) je maminkou syna Davídka a pracuje na sto procent. Jako upracovaná matka ale rozhodně nevypadá. Naopak. Snad nikdy nebyla Lejla tak sexy jako nyní. Na křest kalendáře Art for life, který moderovala, si oblékla sexy modré šatičky, pod které si nevzala podprsenku. A vypadala skvěle.

Synovi Davídkovi budou v lednu tři roky a Lejla by se druhému potomkovi nebránila. "Ano, bavili jsme se o tom s Michalem, chtěla bych další dítě. Myslím, že jedináček není správný počet dětí. Neplánuju kdy, máme to otevřené," řekla Super.cz na křtu kalendáře, upozorňujícího na nutnost prevence proti AIDS.

"V Africe to je téma, které se mě dotýká denně. Spousta učitelů, koordinátorů mých projektů na tuhle chorobu zemřela. Jsou tam vesnice, kde chybí střední generace lidí. Bohužel za ty roky mi zemřel nemalý počet kamarádů," vysvětluje Lejla.

I když je v Africe s nakaženými lidmi v častém kontaktu, strach nemá. "Do styku s krví jsem se nedostala, ani do jiného styku. Normálně jsem tam s těmito lidmi v kontaktu. Víme, jak se nemoc přenáší, a takhle se s nimi nestýkám," dodala Lejla, která na testech byla nedávno.

"Měla jsem podezření na africkou chorobu, tak jsem jim při té příležitosti řekla, ať mi udělají test i na AIDS. Ta informace je z dubna," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám