Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Ulice Patricie Solaříková (35) se letos rozhodla už potřetí podpořit psí útulky a spolu se svými hereckými kolegyněmi znovu nafotila kalendář s názvem Psí život 2015. V minulých ročnících bylo prodejem kalendáře vybráno po šedesáti tisících, tento rok míří představitelka Terezy Jordánové ještě o něco výš: „Doufám, že letos vybereme ještě víc než v předchozích letech,“ plánuje.

Letošní ročník byl vyhlášen jako dámská jízda a pro dobrou věc se nechaly pod taktovkou fotografa Daniela Zahrádky nafotit kromě samotné Patricie takové hvězdy jako Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Aneta Krejčíková, Michaela Badinková, Ljuba Krbová, Anna Fixová, Michaela Maurerová a další.

„Ljuba Krbová mě překvapila svou štíhlostí, a přesto ženskými tvary, velice jí padnul šarmantní vzhled francouzské dámy. Vilma Cibulková je nádherná, sofistikovaná, a přesně tak jsem chtěla, aby vypadal celkově její vzhled. Sofistikovaná černá s rafinovanými výraznými prvky, rudé rty a klobouk. Tvář Patricie zase připomíná panenku, její velmi jemné rysy a velké čokoládové oči mi umožnily stylizaci líčení Audrey Hepburn s výrazně červenou rtěnkou. Je velmi fotogenická a tvar její postavy, byť nemá míry modelky, mě nijak nelimitoval, jelikož je perfektní. Ne každý musí vypadat jako reklama na hlad,“ popsala vizážistka Claudie Marčeková.

Reklama

Další články

Načítám