Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniel Hůlka (55) měl kvůli těžkým zdravotním problémům velkou pauzu na divadelních prknech. Návratem je pro něj role Caesara v muzikálu Kleopatra, do jehož obnoveného uvedení nově nastoupil. A my se byli podívat na premiéře, abychom viděli, jak mu to půjde. Sám zpěvák má vyloženě dobrý pocit.

"Bylo to super. Strašně jsem si to užil. Po pauze, co jsem měl po té hrozné slinivce, jsem se do divadla šíleně těšil. A v Divadle Broadway je dobré, že tady mám spoustu kamarádů. Takže to byl velmi příjemný návrat. I diváci byli napojení a reagovali skvěle," svěřil Super.cz.

Nás zajímalo, jak je na tom s fyzičkou, protože muzikál je samozřejmě náročnější než koncertní vystupování. "Fyzička je dobrá, musím zaklepat. Žádné problémy nejsou. Už i normálně sportuju, hraju volejbal, chystám se na lyžování, pořád dělám námořní jachting," vypočítal.

Dan se příští rok vrátí i jako Dracula a slavného upíra bude zpívat nejen v divadle, ale i ve velkých halách, kde už se také nejúspěšnější muzikál zesnulého skladatele Karla Svobody (†68) hrával. "Na haly se těším, ten náboj je o to větší, když je tam víc lidí, a když se to povede, té energie tam lítá strašně moc," svěřil s tím, že rok Draculy končí v O2 areně a tam už to bude opravdu síla. "Na divadlo je to fakt hustý, takový prostor. Ale my se toho nebojíme," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám