Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Yvetta Kornová (52) se vrací na televizní obrazovky. Diváci ji uvidí v novém seriálu režiséra Tomáše Magnuska Stopy života, kde ztvárnila postavu bordelmamá.

Na sestru zpěváka Jiřího Korna ale není vůbec lichotivý pohled. Z usměvavé dětské herečky, známé z filmů Přijela k nám pouť (1973), Housata (1979), nebo seriálu My z konce světa (1975), se stala pohublá žena se ztrhanými rysy v obličeji.

Děsivý pohled na Kornovou umocňuje i vyholená půlka hlavy. Kadeřnický výtvor si ale nechala udělat kvůli zmíněné seriálové roli. Na Kornové se neblaze podepsala závislost na tvrdých drogách a alkoholu.

Někdejší herecký talent skončil celkem čtyřikrát v protialkoholní léčebně. "Já si myslím, že jsem se prostě cítila být sama, ale nevím, jestli to má nějakou souvislost. Potom, když jsem začala hrát ve filmech, tak tam se pije, co si budeme povídat, tak tam jsem začala. Uzavřela jsem se jakoby sama do sebe. A pila jsem s přemírou. A když jsem netočila, tak jsem se začala zavírat doma. A jenom jsem pletla svetry, strašně dlouhé svetry, dívala jsem se na televizi a chlastala jsem," promluvila Kornová před lety o závislosti na alkoholu v pořadu 13. komnata.

Závislost na pití alkoholu i drogách ale nakonec úspěšně překonala a dostala novou hereckou šanci v Magnuskově seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám