Hlavní obsah
Článek

Jako máma na plný úvazek se Suzanne Somers v sitcomu Krok za krokem objevila už na počátku 90. let, ale i jako zralá šedesátnice je plná energie. Na její tváři sice přibyly vrásky, ale seriálová legenda na sebe stále umí strhnout pozornost.

Představitelka Carol Fosterové se v nejslavnější roli objevila v sedmi sezónách, během nichž se z Kroku za krokem stal televizní kult vyhledávaný diváky i při opakovaných reprízách. Svérázná vůdkyně početné rodinně smečky si dodnes udržela atraktivní vzhled, což dokázala při návštěvě charitativní akce v Los Angeles, kde zralou ženskou krásu reprezentovala i Raquel Welch.

Suzanne Somers stále sází na své bujné vnady, a tak se ukázala v bílých šatech, které zdůraznily její ženské přednosti. Seriálová hvězda by se před kamerou zajisté stále vyjímala, ale s hereckou kariérou skoncovala krátce poté, co byl odvysílán poslední díl Kroku za krokem. Na přelomu tisíciletí Suzanne svou profesionální dráhu uzavřela a na obrazovce se objevuje jen jako host televizních pořadů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám