Hlavní obsah
Článek

Doktor Sergej Speransky tvrdí, že vyvinul novou metodu psychologické léčby alkoholismu, drogové závislosti či sexuální deviace. Kritici jeho metody ale tvrdí, že se o žádnou psychologickou metodu nejedná, že je to barbarské týrání. Speransky totiž své pacienty švihá rákoskou po zadku.

Šéf biologických studií na Novosibirském lékařském institutu tvrdí, že je potřeba pacienty švihat klackem po zadku. A to šedesátkrát. Poté se člověk zbaví závislostí různých druhů - na sexu, na práci, na alkoholu i drogách.

„Pacienti vidí, že tato metoda zabírá, i když všechny ostatní selhaly. U mě to fungovalo. Nejsem sadista, přinejmenším v klasickém slova smyslu, ale opravdu obhajuji bičování,“ tvrdí Speransky v rozhovoru pro Siberian Times.

Profesorka Marina Čuchrovová metodu aplikuje na své pacienty a s účinností souhlasí. „Bičujeme pacienty po hýždích s jasným a lékařským záměrem, není to žádná zvrácená sadomasochistická aktivita,“ tvrdí Čuchrovová. Podle ní se při bičování vylučují do mozku endorfiny, hormony štěstí, které lidem se závislostmi chybějí.

Za jedno sezení s bičováním zaplatí pacient tři tisíce rublů – asi šestnáct set korun.

Reklama

Další články

Načítám