Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka Sinitta se na chvíli přidala do týmu k Simonu Cowellovi (54), aby mu pomohla s výběrem finálové sestavy jeho svěřenců v soutěži X Factor. Obávaný porotce několika pěveckých a talentových show si přitom extravagantní hudebnici nepozval do svého domu v Los Angeles za tímto účelem poprvé. V netradičním kostýmu šokovala soutěžící už v roce 2009.

Zatímco tehdy byla oděná pouze do několika palmových listů, tentokrát byla ještě odvážnější, odhalenou hruď jí zakrývala pouze paruka z copánků sahajících až ke kolenům. Zato s velikostí indiánské čelenky nešetřila.

Cowell si nejspíš Sinittu znovu pozval i díky jejich společné minulosti. Zpěvačka, jejíž ročník narození je velká neznámá (údajně je jí 47 - 48 let) totiž před časem přiznala, že je Cowell jejím osudovým mužem a doufala, že se jednou stane matkou jeho dítěte. I přesto, že se to podařilo jiné, exmilenci zůstali přáteli.

Simon Cowell se stal poprvé otcem ve svých 53 letech, když mu přítelkyně Lauren Silverman letos v únoru na svatého Valentýna porodila syna Erica.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám