Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) už za dva týdny odlétá do Egypta natáčet videoklip ke svému prvnímu singlu Není přístupná, který pro něj napsali Zdeněk Style Hrubý (52) s Lou Fanánkem Hagenem. Proto se rozhodl, že se dá do formy, aby si v plavkách nedělal ostudu. "Jdu do plavek. Musím se trápit, mám i trenéra, který mi dává šíleně zabrat. Adrenalin mi jde pekelně nahoru," řekl Super.cz Vojtko.

"Letím točit vůbec svůj první videoklip, kde je navíc velmi náročná produkce, točíme v zahraničí, tak musím i já udělat něco pro to, abych vypadal dobře. V klipu mi bude hrát topmodelka Renata Langmannová (37), tak ať nevypadám vedle ní blbě," upřesnil Vojtko, který několikrát týdně trápí tělo ve fitku.

"Chodil jsem na thajský box před Fantomem opery, během zkoušení se to nedalo. Teď si dávám do těla znovu. Pivní mozol už jde dolů. Mám dole asi dvě kila," je spokojený Marian. "Plech dobrých buchet snad před odletem do Egypta bude vidět. Dělám vše pro to, abych ho měl," dodal Vojtko, který se se Super.cz vsadil, že zhubne během dvou týdnů ještě další čtyři kila. "Před zahájením tréninkového plánu jsem měl 97 kilo a do odletu budu mít 92 maximálně. Jestli to tak nebude, máte u mě dobré šampaňské," dodal zpěvák.

Dámy, těšíte se až uvidíte Mariana v plavkách?
Ne, na toho opravdu nejsem zvědává
76,5 %
Ano, chci vidět ten pekáč buchet
6,2 %
Je mi to jedno, není můj typ
17,3 %
Celkem hlasovalo 5529 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám