Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby Felixovi Slováčkovi mladšímu někdo před pár lety řekl, že bude na divadelních prknech častěji než doma, tak by si poklepal na čelo. Tato věc se ale stala skutečností a po působení v dětském muzikálu Kapka medu pro Verunku, kde hrál syn slavných rodičů postavu hloupého Honzy, se v představení Sněhová královna zhostil hned několika rolí najednou.

„Mám štěstí, že můžu hrát čtyři role v tomto muzikálu, je to moudrý pan Vrána, který je lidový vypravěč a kouzelník, postava zahradníka Jaromíra z Jarního království, princ Artur z Letního království a loupežník z Podzimního království. Máme s kolegou, který mě alternuje, asi tisíc rekvizit,“ komentoval své působení v novém rodinném muzikál Felix Slováček mladší.

Slováček je původní profesí hudebník, a tak nebylo divu, že jedné ze svých rolí vnutil taky klarinet. „Moc mě těší a moc si vážím toho, že můžu dělat tuhle práci, moc mě to baví. Jsem rád, že mám tyhle příležitosti,“ říká Slováček junior.

Reklama

Další články

Načítám