Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svatby Angeliny Jolie (48) s Bradem Pittem a Kim Kardashian (43) s Kanyem Westem letos někdo jen tak netrumfne, ale pohled na vdávající se seriálovou herečku Ashley Tisdale (29) rozhodně také stojí za to.

Dětská herecká hvězda, jejíž kariéra neskončila ani v dospělosti, se v Los Angeles provdala za svého snoubence Christophera Frenche. Devětadvacetiletá kráska tak konečně na vlastní kůži prožila romantiku, již dosud znala jen ze své tvorby určené zejména pro mládež.

Ashley Tisdale, která se proslavila především sérií Muzikál ze střední, si pro svůj velký den zvolila šaty jako princezna, které doplnila věncem z květin. Svatebními fotkami se poté pochlubila na sociální síti, kde vdavky dle očekávání označila za nejkrásnější den svého života.

Novopečená nevěsta hereckou kariéru zahájila už v dětství, kdy se mihla v seriálech Čarodějky, Beverly Hills 90210 či filmu Donie Darko. Zkušenosti získala také v seriálu Hannah Montana, kde rebelka Miley Cyrus (31) vystupovala ještě jako slušná holčička.

Reklama

Další články

Načítám