Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Stašová (69) je ženou, k níž byla příroda (nejen) v oblasti hrudníku velmi štědrá. A je také ženou, která má z pozice známé české herečky mnoho zkušeností s fotografy, již se kolem dam její popularity neustále točí. Ti ji zastihli už při příchodu na oslavu narozenin Květy Fialové, a jelikož Simona zvolila černý overal s výstřihem, rychle kontrolovala, zda je vše na svém místě a nikde nic nevypadlo.

Naštěstí ne a největší pozornost zůstala zaměřena jen a pouze na Květu Fialovou, s níž si herečtí kolegové nejen z Městských divadel pražských přišli do Rokoka přiťuknout na pětaosmdesátku, kterou letos slaví.

„Chtěla bych mít tolik energie, síly a optimismu, jako má Květa. Je to silná osobnost a herečka s velkým H. Věřím, že při životním elánu, který v sobě má, tu za pět let oslavíme její devadesátiny,“ řekla Stašová po obnovené premiéře benefice Květy Fialové s názvem Fialové květy štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám