Hlavní obsah
Článek

Britové bývali donedávna považováni za konzervativní národ, u něhož se dobrým mravům a společenským způsobům mohla učit celá Evropa. Ale to dávno neplatí. Nové generace ze Spojeného království dělají svému národu ostudu po celém světě. Mladíci se opíjejí do němoty, zatímco dívky si vydělávají na alkohol prostitucí. A tak internetem koluje další trapné a ostudné video, v němž si osmnáctiletá britská turistka v baru na Mallorce nechává olizovat prsa patnácti různými muži.

Video bylo pořízeno v Magalufu, známém mallorském letovisku, kde dotyčná dívka slavila osmnáctiny. V záběrech odhaluje svůj hrudník, stříká si šlehačku na bradavky a dovoluje patnácti různým mužům, aby smetanu z jejích prsů olizovali. Nechutnosti tím ale nekončí. Muži pak smetanu v ústech smísí s alkoholem a vše vyplivnou dívce do úst.

Letošní sezónu Britové v Magalufu opravdu řádí. Na počátku léta tam jiná, jednadvacetiletá dívka ze Severního Irska ústy ukojila dva tucty mužů, aby dostala laciné víno. A před pár dny zase natočili britský pár souložící za bílého dne na parkovišti mezi dvěma automobily.

Úředníci z Calvie, oblasti, která zahrnuje Magaluf a další významná mallorská letoviska, slíbili, že začnou přísněji hlídat podniky, kde se provozují alkoholem podporované orgie.

Podle britského deníku Sunday Mirror jsou mladé Britky zneužívány provozovateli podniků z Magalufu. Ti je lákají na večírky a slibují jim konzumaci alkoholu zdarma. Do dívek pak nalévají velké množství alkoholu a provokují je k veřejným sexuálním aktům. Když odmítají, jsou často hrubě slovně i jinak napadány. Dívky slouží pouze jako volavky na sexuální orgie, které lákají mladé muže, jež se pak v baru notně posilňují alkoholem a utrácejí mnoho peněz.

Reklama

Další články

Načítám