Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S oblíbenou seriálovou herečkou Ivanou Jirešovou (47) už se možná brzy přestaneme míjet mezi dveřmi, protože bude procházet zdí. Už tak štíhlá Ivana je po pobytu v Tibetu ještě hubenější a šlachovitější než byla před odletem, kdy jsme ji viděli naposledy.

Třítýdenní pobyt si prý ale užila a dokonce tvrdí, že byl relaxační. "Tam jsem si také chodila zacvičit. Je to takové očistné cvičení, které stimuluje činnost vnitřních orgánů, a člověk si při něm vyčistí i hlavu. Paráda,“ říká Ivana, která to, jak zvládá jednotlivé ásany předvedla i na cvičení pro veřejnost v pražských Modřanech.

Sama ovšem přiznává, že má sice pružnou a štíhlou postavu, což ji pochopitelně těší, ale pomalu ztrácí vnady. "Dokonce jsem uvažovala o plastice, někde jsem to řekla a oslovili mne i z několika klinik. Nechám si to ale ještě projít hlavou, a když už na to dojde, rozhodně bych nechtěla nic velkého. Jen by to byly jedničky, které jsem měla před narozením dcery," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám