Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) čeká miminko se svým partnerem, s 43. tenistou světa Lukášem Rosolem. Přestože už je v druhém trimestru, ještě před dvěma týdny to vůbec netušila. "Jsem na začátku čtvrtého měsíce. Celé tři měsíce jsem to vůbec netušila a vlastně jsem ráda. Minul mě stres prvních měsíců, který mají všechny těhulky," řekla Super.cz Ochotská.

Míša neměla žádné problémy, nevolnosti. Těhotenství se ukázalo až na běžné kontrole u mého gynekologa. Dokonce jí lékař vypočítal, že otěhotněla 1. května. O těhotenství se tak dozvěděla tři dny před Lukášovými narozeninami. Tenista tak dostal jako dárek dětské botičky.

Zatím netuší, zda čekají holčičku, nebo chlapečka. "Zatím to ani nechceme vědět, necháváme se překvapit. Uvidíme, jak dlouho to ještě vydržíme," usmívá se Míša, která se letos v létě měla vdávat.

Jak to bude nyní se svatbou? "Ta je teď s otazníkem, priority jsou úplně jinde. Miminko je teď absolutně na prvním místě. Uvidíme," dodala Ochotská, která má termín porodu v lednu. "Moc jsem si přála otěhotnět do svých třiceti let a jsem šťastná, že se nám to podařilo. Na roli maminky se strašně těším, plním si svůj další sen," dodala Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám