Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za dva týdny tato půvabná kanadská herečka oslaví čtyři křížky, ale poslední dny v těle třicátnice tráví na havajských plážích, kam odletěla natáčet epizodu seriálu Havaj 5-0. Bývalá modelka Natasha Henstridge, která se podobně jako například Cameron Diaz velmi úspěšně zapsala v Hollywoodu, si do vln Pacifiku oblékla zelené bikinky. Jejich vršek se však zdál být trochu těsný. Místní pány to ale jistě nepohoršilo…

Poprvé na sebe rodačka ze Springdale výrazně upozornila rolí sexem posedlé mimozemšťanky Sil v hororu Mutant, následovalo Maximální riziko s Jean-Claudem Van Dammem. Zahrála si rovněž v seriálu Krajní meze, Samotářích v New Yorku, ve snímku Bela Donna, Past, Nahoru dolů a především v krimi komedii Můj soused zabiják. Velký úspěch zaznamenaly rovněž seriály Eli Stone či První prezidentka.

V osobním životě měla Henstridge celkem rušno. Pouhý rok byla vdaná za herce Damiana Chapu. S dalším hercem Liamem Waitem má dva syny Tristana a Ashera. Se skotským zpěvákem Dariusem Campbellem vydržela téměř deset let, ale loni v červnu se rozvedli.

Reklama

Další články

Načítám