Hlavní obsah
Článek

Nejdříve tvrdila, že je milenkou podivína Josefa Rychtáře (65), pak se zalekla a řekla, že jen jeho kamarádkou. Jana Podlešáková, žena, kterou vzal vdovec po Ivetě Bartošové do domu zesnulé zpěvačky, si následně udělala z ostudy kabát, když se ukázalo, že v dosti nehonosných podmínkách provozuje nejstarší řemeslo světa. Teď radši pověsila profesi na hřebík a je z ní emeritní prostitutka.

„Odmítám, aby se o mně psalo jako o prostitutce. Ano, ještě nedávno, před pár týdny, jsem prostitutka byla, ale už to nedělám. Takže na to nikdo nemá právo. Mám rodinu, narodilo se nám dítě, našla jsem si práci, a z toho, co se stalo, mám akorát tak ostudu,“ řekla naší redakci žena vyčítavě, jako bychom snad za její ztrapnění se před celou republikou mohli my, a ne ona sama.

Ta sice dříve tvrdila, že s Rychtářem něco měla, pak to ale odvolala. Ozvali se však tací, kteří si myslí, že byla zastrašena. A prý podobné zprávy nyní i ona sama rozšiřuje. „Je to ve stylu, že s ním spala a že na ni dělá bububu,“ dozvěděli jsme se.

Každopádně se ukazuje, že setkání s Rychtářem možná ve finále spasí její dosud nemravnou duši a přestane žít prostopášným životem…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám