Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lindsay Lohan (37) byste momentálně našli na ostrově Ischia, kde je hlavní hvězdou tamního filmového a hudebního festivalu. Jak už to u celebrit bývá, šetří čas a umí spojit příjemné s užitečným. Pracovní pobyt si tak zpestřila projížďkou na člunu i plavbou na jachtě a samozřejmě vyzkoušela i tamní noční život. Po extravagantní Lindsay s exhibicionistickými sklony jako by se však slehla zem.

Na člunu se halila do ručníku, což by se vzhledem k sluníčku schovanému za mraky dalo pochopit, ale ani na večírcích už to není ta rozjařená rebelka libující si v extrémně krátkých modelech či topech bez podprsenky.

Naopak poslední dobou dává přednost modelům, v nichž nijak nevyčnívá z davu. Podobně jako například v úterý večer na Gala Awards v hotelu Mezzatorre, kde si převzala jednu z cen ve tvaru mořského koníka v jednoduchých červených šatech ke kolenům. Že by se konečně bývalá skandalistka zklidnila a dostala rozum?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám