Hlavní obsah
Článek

Ostatní krásky z muzikálu Fantom opery se ve zkrášlovacím salonu, kde jim dopřál producent František Janeček (79) relaxační odpoledne, před kamerou Super.cz styděly a vybraly si procedury, kdy nemusely nic odhalovat. Jen zpěvačka Monika Sommerová se ničeho nebála.

"Vybrala jsem si masáž, protože tu opravdu potřebuji," vysvětlila a při masáži se klidně nechala snímat, jak leží nahá na lehátku. Tréninky na muzikál, který se bude hrát od 13. září v GoJa Music Hall, jsou totiž opravdu náročné. "Bolí mne záda, nohy i klouby, ale s těmi už mi asi nikdo nepomůže. Zvláště ráno, když mám vstát, připadám si, jako by mi bylo sedmdesát," přiznala nám.

"Asi nejztuhlejší mám šíji a krk. Při baletu jsou úplně jiné pohyby, než jsem zvyklá, a pan režisér je sice skvělý, ale také hodně náročný, musíme všechno několikrát opakovat, pořád nás zastavuje a jedeme znovu," dodala.

Monika ale není žádná kavárenská povalečka, dokonce se závodně věnovala sportu a na její figuře je to vidět. "Závodně jsem plavala, asi proto mám tak široká ramena a taky dobrou kapacitu plic. Říká se, že zpěvačky by měly chodit plavat, ale nesmí to být styl na paní radovou, ale musíte pořádně splývat a nechat se nést vodou. Já umím všechny styly, ale nejraději mám v poslední době znak. Ovšem motýlka už dám jenom na padesát metrů," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám