Hlavní obsah
Článek

Obrázky jako vystřižené z amerického seriálu Beverly Hills 90210. Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílé (57), včera odmaturoval na britské mezinárodní škole.

Super.cz vám přináší fotky z této události. „Je to zvláštní, že teprve včera jsem ho vedla do první třídy a dneska dochodil britskou školu,“ rozněžnila se Bílá, když jsme se jí na tuto událost ptali. „Měli nádherný hábity, měl placatou čepici. Byla jsem jako maminka pyšná, měl tam celou rodinu, tatínka, dědečka, myslím, že to byla událost pro celou rodinu,“ říká Zlatá slavice.

Bílá byla kromě synova diplomu pyšná ještě na další věci. „Přišlo za mnou pár rodičů a říkali spoustu hezkých věcí. To je pro mě asi víc než diplom, který potom bude viset na zdi.“

Ptali jsme se Lucie, jestli ji nemrzí, že její syn má vyšší stupeň vzdělání než ona sama. „Není mi to líto. On je po mně a my to spíš než v knihách budeme hledat v lidech. Já mám možná víc vysokých škol než kdokoli jinej. Už jsem zažila tolik věcí, že to by mi v životě žádná škola nedala,“ řekla nám Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám