Hlavní obsah
Článek

Těžko uvěřit, že americké herečce Stacey Dash už táhne na padesát. Postavu, a od nynějška možná i fešného partnera, by s ní měnila nejedna výrazně mladší kolegyně. Do jejích sítí se totiž lapil pětadvacetiletý model a aspirující herec Michael Evers. Sportovní dvojice pravidelně každé ráno vyráží běhat do parku v Los Angeles, ale propastný věkový rozdíl byste hledali marně.

Stacey je hříčkou přírody. Díky svému mladistvému vzhledu dodnes ztvárňuje výrazně mladší postavy. Například v 29 letech ve své nejznámější roli ve filmu Bezmocná s Aliciou Silverstone a Brittany Murphy hrála sedmnáctiletou a v komedii Nestanu se tvojí ženou dokonce sličnou šestnáctku, když ve skutečnosti měla už jednačtyřicet. Pamatovat si ji však můžete ještě ze seriálu Praštěná holka nebo z komedie Letuška 1. třídy.

Drobná herečka narozená v Bronxu byla třikrát vdaná. První manželství s Brianem Lovellem proběhlo v letech 1999 - 2005, další s Jamesem Mabym trvalo pouhý rok a s Emmanuelem Xuerebem se rozvedla v roce 2010. Tvrdila, že ji během tříletého manželství opakovaně fyzicky napadal.

Reklama

Další články

Načítám