Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) dbá úzkostlivě nejen na to, co jí, ale také na to, jaké přípravky na své tělo používá. „Jako každá ženská i já ráda objevuju kvalitní kosmetiku, která je dobrá pro pleť a neškodí. Jsem ráda, že existují produkty na přírodní bázi,“ říká hubená modelka.

Ptali jsme se Verešové, jestli také podlehla aktuálnímu trendu detoxikace a zda takovou očistnou kúrou prošla. „Hodně o tom teď slyším. Pro tělo je to dobrá věc. Dřív to měli naši předkové jako součást života. Přešli podzim a jaro detoxikační kúrou, půstem. Maso hlavně nebylo na stole každý den,“ řekla nám v rozhovoru Andrea.

Radikální půst ale modelku nečeká, není prý důvod. „Zásadní drastické diety nepodstoupím. Na to nemám odvahu a moje tělo by to nezvládlo. Dvoudenní očista, jako jsou zeleninové šťávy, lehká strava a saláty, je určitě fajn. Mám ráda detoxikační čaje a dostala jsem i přípravek na vyčištění střev. To je taková týdenní kúra. To se ale teprve chystám vyzkoušet na podzim,“ prozradila své plány na velký úklid organismu Andrea Verešová.

Související témata:
Očista

Reklama

Další články

Načítám