Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Langmajer (57) si zahraje v připravovaném muzikálu Mamma Mia! Sama, kterého ve filmu hrál charizmatický Pierce Brosnan. Co na srovnání se slavným hollywoodským hercem říká? "Kdybych na to myslel, tak bych tady skočil z 27. patra. Jelikož ale za to dostal malinu, tak snad budu lepší než on," usmívá se Langmajer, který před týdnem oslavil 48. narozeniny.

"Pierce je opravdu charizmatický člověk, mně to může pouze lichotit, že ve svém věku budu dělat to, co takový fešák," usmívá se. Na své postavě prý maká stejně jako americký herec. "Svlékat se nebudu, ale makám. Nedřu ve fitku, nejsem vypatlaná hlava. Plavu, jezdím na kole, dělám to, co mě baví," upřesňuje.

Překvapený byl také ze své alternace, kterou v muzikálu bude Bořek Slezáček (56). Já to ani nevím. Přeju Bořkovi hodně štěstí. Pro mě není důležité, s kým se alternuji. To mi stačí zjistit na první čtené zkoušce," dodává Langmajer, který bude mít léto hodně pracovní.

"Dotáčím seriál pro Českou televizi Neviditelní, na Hradě budu hrát asi dvaadvacetkrát Richarda III., pak pojedu na 14 dní na Korsiku na kolo, a až se vrátím, tak začnu znovu pracovat pro Divadlo pod Palmovkou," vypočítal Langmajer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám