Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) si může oddychnout. Konečně může začít stavět s manželem Jakubem Prachařem vysněný dům. Agátu před několika lety pěkně podfoukli. Koupila pozemek za čtyři milióny v Suchdole, který jí ale nakonec byl k ničemu.

Pozemek totiž blokovala stavební výjimka, nesmělo se na něm stavět. A to prodávající dobře věděl. "Kupovali jsme ho od našeho známého a ještě jsme si najali právníka, aby to pohlídal. No a kluci se domluvili a mě podvedli. Do smlouvy napsali pozemek, a ne stavební pozemek," řekla před rokem Super.cz Agáta.

Modelka bydlí s manželem a synem Kryšpínem v Černém Volu. Dům se marně snaží už dlouhou dobu prodat. "Šla jsem s cenou hodně dolů. Už je v prodeji za necelých šest miliónů, jsem už dva milióny pod cenou. A pořád nic. Necítím se v tom domě dobře. Proto ho prodávám," vysvětlila Agáta.

A nyní by prodej potřebovala jak sůl. Konečně začíná stavět na pozemku v Suchdole a necelých šest miliónů by se jí jistě hodilo. "Nemělo vůbec logiku, že se na pozemku nesmělo stavět. Jsem šťastná, že jsme konečně dostali povolení a můžeme začít kopat," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám