Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ezy (36) je na naší hudební scéně ještě hodně malý pán, sebevědomí mu ale rozhodně nechybí. Přednedávnem se dokonce vydal na lov takových kočiček, jako jsou Miss Earth Tereza Fajksová (34) a modelka Nelli Vaněčková. Snažil se je sbalit na zámku Velké Losiny na svou novou káru, Porsche 356.

Ezy je milovníkem starých aut a motorek a právě si do své stáje pořídil bourák typu Porsche 356 přímo z Miami a nechal si ho v Čechách zrenovovat. „O vozu této značky jsem přemýšlel už dlouho a nebylo lehké konkrétně tenhle typ vozidla sehnat. Jsem rád, že se vše podařilo, a kára je doma. Teď s ní můžu dělat radost sobě i okolí,“ komentuje s úsměvem zpěvák Ezy. Ve stejném vozu v černém provedení jezdí třeba zpěvák Adam Levine nebo v něm brázdil kalifornské silnice v seriálu Beverly Hills Dylan McKay.

Svého nového miláčka se rozhodl dozdobit známými modelkami, a to právě Terezou a Nelli. S nimi nafotil pár snímků na zámku Velké Losiny a teď se může pochlubit novými kousky do alba.

Zmiňovaná rekonstruovaná verze Porsche 356 je u nás velikou raritou, v Čechách existují jen tři kusy v pojízdném stavu tohoto modelu Porsche. „Stará auta a motorky jsou pro mě srdcová záležitost, když mohu, tak volím spíše tahle auta. V garáži mám ještě Volkswagen Brouk z roku 1954. K té lásce mě přivedl můj táta, který celý život sbírá motorky a repasuje je,“ říká zpěvák.

Ezy z kapely EzyWay momentálně nazpíval také ústřední píseň k filmu Bony a Klid II s názvem Little Happy a aktivně se účastní aktivit spojených s propagací samotného filmu. Co nevidět uslyšíme filmovou pecku také v rádiích. Kromě toho zpěvák doprovází také Bena Cristovaa na jeho tour a nazpívali spolu i společné písničky MAM, Be Mine. Doslechli jsme se, že se dokonce schyluje k tomu, že natočí duet s Matějem Ruppertem, to je ale prý zatím v jednání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám