Hlavní obsah
Článek

Sliby chyby! I když se vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) už za jejího života i po její smrti kasal, že nikdy neprahnul po zpěvaččině majetku a že vše přenechá jejímu synovi Arturovi Štaidlovi (27), začíná se ukazovat, že jako kolikrát asi jen planě plkal. Patrně se mu rozleželo v hlavě, že by měl odejít s holým pozadím a jak Super.cz prozradil velmi důvěryhodný zdroj, Ladislavu Štaidlovi, otci Artura, už začaly chodit výhrůžné zprávy!

K vyhrocení situace mělo dojít vzápětí poté, co si Artur v úterý večer přišel do vily maminky vyzvednout své osobní věci. Nikdo mu neotevřel, proto odjel s prázdnou. Na místě však měly být Rychtářovy gorily, které patrně šéfovi vše hned nahlásily.

„Hned poté začaly Štaidlovi chodit na mobil neuvěřitelné zprávy. Byly o tom, že Rychtář není žádný blbec a jestli si myslí, že odejde jen s igelitkou, tak že se Štaidl šeredně plete. Věc prý neskončila, dědictví se nevzdá, a že ještě bude pěkně zle,“ dozvěděli jsme se.

Zprávy sice nechodily z Rychtářova čísla, ale vzkaz z nich vyplýval jednoznačně. A Štaidlovo číslo také nemá jen tak někdo. Byla by obrovská náhoda, kdyby nešlo přímo o akci Josefa Rychtáře, který má na Štaidla pifku už ze dne úmrtí Ivety Bartošové, když mu s ohledem na Artura „zakázal“ uspořádat veřejný pohřeb.

„Šlo o hrozné esemesky a někdo se také snažil Štaidla pořád z neznámého čísla prozvánět. Ale ten dotyčný asi netuší, že na Štaidlovi jen tak někdo dříví štípat nemůže. Došla mu trpělivost a tak tu bude pořádně veselo. Potom, co mu ten dotyčný vyhrožoval, už začíná stahovat veškerou svou moc, aby tomu pánovi ukázal, kde je jeho místo,“ dodal informátor.

Reklama

Další články

Načítám