Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V primáckém seriálu Cesty domů se odehrála další svatba. V průhonickém zámku si řekli své ano Jaryn v podání fešáka Radúze Máchy a Klára, kterou hraje expřítelkyně Vojty Dyka Markéta Frösslová.

Svatba na zámku se točila v brzkých ranních hodinách, takže zámek byl nejen tichý, ale ze zahrady, kterou někteří z herců stihli alespoň letmo projít, se vznášel romanticky mlžný opar.

„Před kamerou jsem se ženil poprvé a prostředí zámku se mi moc líbilo. Když jsem tak vnímal atmosféru obřadu, napadlo mě, že je tu sice celá seriálová rodina, ale že je to vlastně docela málo lidí. Taky jsem si uvědomil, kdybych se měl já sám ocitnout v kůži své seriálové postavy, že bych si na svatbu připadal ještě moc mladý,“ smál se Radúz Mácha.

Zato jeho seriálová matka Veronika Freimanová má se svatbami mnohem víc zkušeností. „Před kamerou jsem se vdávala mockrát, a co se týče konkrétně Cest domů, je to třetí seriálová svatba, které se účastním. Když se točí svatba, vždycky je před kamerou i za kamerou frmol, tak je víceméně jedno, jestli jste jen jako účastník svatby, nebo se přímo vdáváte. Ale každý takový moment děj vždycky oživí, myslím, že diváci mají svatby a podobné scény rádi,“ uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám