Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka hlavních zpráv na Nově Renáta Czadernová po několika letech opět oblékla svatební šaty. Do svatebního se oblékla kvůli svému kadeřníkovi Honzovi, pro jehož salón fotila kolekci svatebních účesů. „Modeling a focení není něco, co by mne bavilo, ale občas je to příjemné zpestření. Navíc když vím, že fotky budou krásné. Honza mi vždy vytvoří jedinečné účes,“ směje se Czadernová.

Něco podobného by si prý ale na svou svatbu asi vytvořit nenechala. „Já mám ráda klasické věci, proto bych asi do velké extravagance nešla, ale dovedu si představit, že existují nevěsty, které po něčem takovém touží,“ prozrazuje moderátorka.

Jedna z fotek je dost netradiční, Renáta Czadernová na ní totiž pláče. „Musím přiznat, že to byla zajímavá zkušenost, nejprve jsem si myslela, že mě vizážistka Klaudie takto nalíčí, ale ono ne. Tedy trochu ano, ale fotograf Petr Kozlík po mně chtěl, abych skutečně plakala. Byla to ale velká legrace, protože jsem se tu toho více nasmála, než abych se rozplakala,“ dodává už s úsměvem oblíbená moderátorka.

Renáta Czadernová loni na podzim přiznala, že jí manželství nevyšlo. Čtyři roky po svatbě je už zase úplně volná. V lásku ale věřit nepřestává. „V současné době jsou už všechny formality vyřízené. O vše se staral můj právník Jakub Hrubý, díky němuž jsem už i papírově rozvedená. Moc mi v těchto záležitostech pomohl, za což mu děkuju,“ uzavírá sexy bruneta. Czadernová ale neprozradila, zda už je po jejím boku někdo nový.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám