Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Josef Rychtář (65) se původně rozhodl, že poslední rozloučení s Ivetou Bartošovou (†48) bude tak trochu v pouťovém duchu. Plánoval otevřít brány obřadní síně všem, kdo se budou chtít Ivetě naposledy poklonit. A i novináři měli mít volný přístup. Po tlaku rodiny a hlavně Artura postupně couval, nakonec asi rezignoval. Datum pohřbu je tajné, údajně má být již v úterý, podle jiných zpráv ve středu. Na dveřích zpěvaččiny vily už visí parte. Prohlédněte si ho ve fotogalerii.

Podle něj se s ostatky zesnulé zpěvačky rozloučí nejbližší příbuzní. Že by se ale se znechucenou maminkou Ivety, synem Arturem a se sourozenci své ženy Rychtář nakonec dohodl až tak, že by se pohřeb skutečně konal v jejím rodném Frenštátě pod Radhoštěm? „To těžko. Ustoupil, že nebudou média a veřejnost, ale uskuteční se v malé obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích,“ uvedl rodinný přítel, který ale s Rychtářem od víkendu nemluvil a netuší, zda se od té doby jednání dál neposunula.

Na parte jsou uvedeni i další příbuzní, s kterými se dostal do křížku. Jestli se domluvili, zůstává záhadou, až Josefa Rychtáře přestane bavit informační embargo, které si naordinoval, tak se vše možná dozvíme.

Reklama

Další články

Načítám