Hlavní obsah
Článek

Málokdo tomu věří a kdyby byla pravda, co tvrdí svědkyně, která se kolem Ivety Bartošové (†48) motala před asi rokem a půl, byl by to další střípek do negativního vnímání role Josefa Rychtáře (65) v případě úmrtí jeho ženy. Vdovec už v den jejího skonu ukazoval novinářům obraz, který mu měla namalovat ten den k jeho narozeninám. Chtěl tím prokázat, že je nevinný a s Ivetou se do poslední chvíle milovali. Přitom prý má být ale obraz dost starý!

„Ten obraz nenamalovala Iveta Pepovi před smrtí, ten obraz byl v jejím domě už v prosinci 2012 za dob jejího účinkování v reality show zaniklé televize Pětka,“ prohlašuje žena. „Byl na takovém malířském stojanu vedle lednice u zdi, jak je kuchyňský stůl. Nebylo tam srdíčko, ani datum, ani ta věta,“ dodala žena s tím, že si je stoprocentně jistá, že jde o tu samou kresbu.

Podobných však měla Iveta v domě mraky a stejné kruhy malovala i v době, kdy byl Artur malý. A podobný, avšak ne identický obraz měla na stojanu ve chvíli, kdy se šetřilo, zda má Macura pravdu, když tvrdí, že Rychtář Ivetu týrá.

Televize Pětka již zanikla a záběry z líčení před večeří, kterou měla uspořádat pro sponzora, od něhož dostala novou kuchyň, na kterých měl být obraz vidět, už dávno nejsou k dispozici online. Super.cz se ale po vydání článku díky pečlivému čtenáři, který si video archivoval, podařilo prokázat, že nejde o tu samou kresbu. Jiní lidé se ale ozývají se svědectvím, že ten samý obraz už skutečně viděli a že se i v médiích objevil. Uvidíme, zda se záběry dříve či později najdou či zda jde jen o omyl a Josef Rychtář celou dobu mluvil pravdu.

Reklama

Další články

Načítám