Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přátelí se tak, že si volají, co si vezmou na sebe na večírek, aby vypadaly jako parta? Tohle nás napadlo, když jsme vyrazili na párty, kde jsme potkali současné i bývalé královny krásy, které měly téměř stejné outfity. Gabriela Kratochvílová (34) a Nikola Buranská (31) měly bílé kostýmy s bílými košilemi, Monika Leová (32) aspoň běloskvoucí overal.

"Opravdu jsme si nevolaly. Ale bylo krásně, tak jsme to asi všechny cítily jako předzvěst léta a možnost konečně odložit tmavé svršky," řekla Super.cz Monika Leová a Nikola Buranská jí přizvukovala. "Žádné drahé věci to nejsou, a i když to vypadá, že máme s Gábinou skoro stejné kostýmky, každý je z jiného obchodního řetězce," doplnila ještě Nikola.

Dívky se snažily přizpůsobit dress codu napsanému na pozvánce - Business Casual. Ten říká, že hosté nemají přicházet v obleku, ale ani v džínách. Pro pány jsou vhodné kalhoty s košilí nebo tričkem s límečkem. Dámy by měly zvolit buď sukni s halenkou, zakrývající ramena, kalhoty či šaty v konzervativnějším stylu.

Jak se to povedlo dalším hostům, můžete posoudit v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám