Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) letos v srpnu oslaví první výročí svatby. S přítelem Reném se brali po skoro desetileté známosti loni v Las Vegas. "Vůbec jsem nepochopila, že se mě všichni ptají, co se změnilo, jaké ideály jsem ztratila. My se máme pořád dobře, je to stále stejně krásné. Žádné změny nepociťujeme," řekla Super.cz Kerndlová.

"Možná je to proto, že spolu nejsme krátce, brali jsme se po devíti a půl letech vztahu, skoro všechno o sobě víme, vše funguje, jak má," upřesňuje Kerndlová.

Tereze je teprve 27 let, na prvního potomka si chce ještě chvíli počkat. "Děti plánujeme, to je jasná součást dvou lidí. Momentálně jsem ale ve stadiu, že se na ně ještě necítím. Připadám si ještě mladá, nepřipravená vychovávat děti. Mám svoji kariéru, chceme ještě něco poznat, cestovat. Mám výhodu, že Renda už jedno dítě s bývalou ženou má, takže nikam nespěchá. Můžu si počkat na tu správnou chvíli, až to budu cítit. Samozřejmě se na to těším, ale neříkám, že budou teď hned," dodala Kerndlová na křtu nové aplikace, kam s manželem vyrazila.

Sexy outfit doplnila pořádnou hřívou vlasů. "Ty mi při přípravě trvaly asi nejdéle. Vlny vyrábím tak hodinu," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám