Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poznali jste, kdo se nám to tady cudně usmívá na fotografa? Pokud jste si tipli sexy Kelly Brook (44), máte bod. Úplně snadné to ale tentokrát s jejími staženými vlasy a absencí výstřihu nebylo... Anglická modelka se opět pracovně vydala za oceán do Beverly Hills a stihla si mimo jiné zajít i na pedikúru. Místní salóny krásy a nehtová studia, kde pracují převážně zručné Asiatky, využívají mnohé celebrity.

Kelly se navíc dočkala i masáže jako bonus navíc. Nad jejími snímky v tomto snadno přehlédnutelném outfitu složeném z kostkované flanelky a džínových šortek, s nenalíčenou tváří a vlasy smotanými do povoleného drdůlku, její obdivovatelé možná zapláčou. Přírodně obdařenou krásku z kalendářů si nejspíš i po ránu vysnili trochu jinak.

Modelka možná malinko hřeší na skutečnost, že už na prstě nosí zásnubní prsten. Ten nedávno dostala po krátké známosti s trenérem fitness Davidem McIntoshem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám