Hlavní obsah
Článek

Kdo z mužů by neznal rodačku ze Singapuru Tilu Tequilu, která se objevila snad v každém známém pánském časopise? Její největší období slávy, kdy měla i vlastní televizní show, sice už odvál čas, ale i tak si dnes dvaatřicetiletá drobná bisexuálka vydělává díky silikonem vylepšenému tělu slušný balík. To se ale asi nyní na čas změní, jelikož Tila je v očekávání prvního potomka.

Původním jménem Tila Nguyen se v pátek pochlubila na sociální síti fotografií zaoblujícího se bříška s komentářem: „Překvapení! Jsem v desátém týdnu těhotenství! Nedokážu si to už déle nechávat jen pro sebe, protože to, že je miminko na cestě, mi přináší spoustu štěstí a radosti. Kéž by Bůh žehnal mému malému na tento Velký pátek! Jaj! Budu mámou! Moc tě miluji, moje malé miminko!!“

Jméno otce tato modelka, která se snažila prorazit i jako zpěvačka a stala se jednou z nejsledovanějších bloggerek světa, zatím neprozradila. Loni touto dobou na tom přitom byla velmi zle. Poté, co se při pokusu o sebevraždu předávkovala léky, musela být hospitalizována a málem zemřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám