Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její tělo jí závidí i dívky, které by mohly být jejími dcerami, Simona Krainová (51) je ale vůči sobě přece jen dost sebekritická.

„S přibývajícím věkem už moc odvážná nejsem. Čím jsem starší, tím méně se odhaluju," svěřila se Simona na show české módní návrhářky Denisy Nové a španělského hosta Ernesta Naranja. Ironií je, že Českou republiku zaplavila vlna billboardů, kde modelka odvážně pózuje nahoře bez. K tomu všemu na akci, která se odehrávala v galerii DOX, dorazila Simona přímo z focení v prádle a v plavkách.

„Je pravda, že lidi kolem mě mi dodávají pocit dobrého sebevědomí a nabádají mě, abych ukázala to, co mám. Dneska se ale mnohem radši budu dívat na ty svlečený holky na mole. Jsem ráda oblečená jako divák, a tak to má být," říká Simona.

Krainová stále straší, že odejde do modelkovského důchodu, naštěstí jsou kolem ní stále jedinci, kteří ji od tohoto kroku odrazují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám