Hlavní obsah
Článek

Herečka Kirstie Alley (63) vede celoživotní boj s nadváhou. Po překročení šedesátky je pro ni ovšem tento problém stále komplikovanější.

Hvězda komediální série Kdopak to mluví už opakovaně dokázala, že se svými nadbytečnými kily umí zatočit. Jejím velkým nepřítelem je však jo-jo efekt, kvůli němuž se křivky Kirstie záhy vrací do starých kolejí. Stačí, aby polevila v přísně omezeném stravování, a nepříznivý výsledek je záhy více než patrný.

V roce 2011 byla přitom Kirstie Alley ve vrcholné formě, když díky účasti v taneční soutěži Dancing With The Stars zhubla neuvěřitelných 45 kilogramů. Tehdy se zdálo, že do sedmého desetiletí svého života vstoupí jako atraktivní dáma. Hubená postava jí ovšem příliš dlouho nevydržela. Už loni začala kynout, a na nejnovějších snímcích to vypadá, že její váha rapidně roste.

Známá herečka navíc musela své kulatící se postavě přizpůsobit šatník, který jí příliš nesvědčí. Kabáty nadstandardních rozměrů měly patrně skrýt nadbytečná kila, ale Kirstie v nich vzbuzuje monumentální dojem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám