Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tak tenhle comeback zřejmě nikdo nečekal. Ještě před pár lety sbíral Karel Voříšek (60) ceny TýTý jako na běžícím páse. To však jen do doby, než se provalilo, že měl v osmdesátých letech být pod krycím jménem Renda donašečem StB. Na jeho domovské televizi Nova se pod ním zlomilo křeslo a Voříšek byl odejit, aby se mohl veřejně očistit.

Po několika měsících, kdy po něm nebylo ani vidu ani slechu, se loni v květnu najednou vyloupnul vedle Kláry Doležalové v hlavní zpravodajské relaci konkurenční televize Prima.

A ovoce popularity sklidil Voříšek opět dnes večer a byl v šoku. „Já nevím co na to říct. Srdce mám až někde v puse. Děkuju ti, Jitko Obzinová, že jsi mi zavolala. Děkuju Primě, že mě vzdala na palubu,“ poděkoval Voříšek s uličnickým výrazem malého kluka.

V jeho návrat na výsluní mnozí nedoufali, ale jeho dnešní ocenění v anketě TýTý v kategorii Osobnost televizního zpravodajství je důkazem, že mu ani skoro třicet let stará kauza neublížila a jeho tehdejší popularita kvete stejně jako dříve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám