Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka VIP zpráv a manželka Karla Gotta (†80) Ivana Gottová (48) je dnes dvojnásobnou maminkou, která působí usedlým, místy až nudným dojmem. Zdání ovšem klame! Ač už Ivana přibývající léta nezastaví, přesto jistě s úsměvem na rtech vzpomíná na dobu, kdy pracovala jako produkční v divadle, s Karlem Gottem chodila teprve krátce a na veřejnosti nebyla tolik známá jako dnes, když moderuje společenský magazín.

Jako divadelní produkční samozřejmě kromě Gotta poznala i celou řadu jiných celebrit, s nimiž ve společnosti rozhodně nevypadala jako leklá ryba, ale uměla to pořádně roztočit.

Na horské dráze dováděla s Ivetou Bartošovou, na večírcích popíjela s kamarádkou Ilonou Csákovou a ve Varech to na tanečním parketu roztočila s hollywoodskou hvězdou z Pána prstenů Elijahem Woodem.

Není divu, že se do extrovertní dámy zakoukal i samotný Mistr Karel Gott, který tehdy ještě netušil, že právě Ivana se stane jeho vyvolenou drahou polovičkou, s níž se vykašle na staromládenectví a pojme ji za svou manželku. A to se desítky let předtím nepovedlo žádné jiné ženě! Na archivní fotky Ivany Gottové, tehdy ještě Macháčkové, se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám