Hlavní obsah
Článek

Modelka Naomi Campbell (53) se vyjádřila k dubnovému číslu americké edice magazínu Vogue. Podle britské krásky šéfredaktorce Anně Wintour buď přeskočilo, nebo chtěla svět pobavit. Hvězda přehlídkových mol totiž vyprskla smíchy, když na obálce uviděla Kim Kardashian (43) a Kanyeho Westa (46) ve svatebním.

„Já to ani nechci komentovat,“ tvrdila Naomi v australském televizním pořadu Morning Show, kam přišla v úterý ráno. „Protože jsem modelka a pracuju v módě osmadvacet let, a když se dostanete na obálku Vogue, je to obrovský úspěch, je to velký milník v kariéře, kterého můžete dosáhnout. A víte, že jsem modelka, takže co můžu říct víc?“ vyhýbala se s úsměvem na tváři přímé reakci.

Naomi je řadu let kamarádkou rappera Kanyeho Westa, takže přímou kritiku vyjádřit odmítla. Na otázku moderátorky Kylie Gillies, zda si Kim a Kanye nezaslouží být na obálce Vogue, odpověděla: „To jsou vaše slova, já budu politicky korektní. Je to volba Anny Wintour, jí se musíte zeptat.“

Naomi však zdaleka není jediná, koho titulní strana dubnové Vogue pobavila, internet je momentálně plný parodií na slavné budoucí manžele.

Reklama

Další články

Načítám