Hlavní obsah
Článek

Jsou nejen krásné a roztomilé, ale i úspěšné. Slovenským dvojčatům TWiiNS se podařil husarský kousek, když nahrála za velkou louží naráz tři písničky s těmito velkými jmény – Flo Rida, Snoop Dogg a Akon.

Slovenské krásky se během spolupráce s americkými hudebníky samy přesvědčily, že rappeři nemusí být jen drsňáci z gangu s bouchačkou za pasem, ale čas s nimi strávený může být ve skutečnosti velmi příjemný. Například rapper Flo Rida na ně působil jako kamarád, kterého znají celé roky. „Je to úplně normální kluk, velmi přátelský. Není vůbec namyšlený," prozradila nám takřka jednohlasně dvojčata, když jsme s nimi včera dělali rozhovor u příležitosti křtu klipu One Night Stand.

Stejně pozitivní dojem měly holky i ze spolupráce se Snoop Doggem. „On je strašně milý, má to ve jméně, je roztomilý jako štěňátko. Vůbec není drsný a jde z něj strašně dobrá, pozitivní energie," říká Daniela.

Zmíněné hudební video se natáčelo téměř jeden měsíc na Miami a interiérové záběry se dotáčely v Bratislavě. Následná postprodukce trvala dalších několik týdnů a určitě se dá už dnes říci, že tento klip byl nejvýpravnější a nejdražší v historii slovenské a české pop-music. Dvojčata v klipu ukázala i svoje super sexy postavy, o které se denně starají ve fitku a na tanečních trénincích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám