Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zpestřením udílení letošních Oscarů byla návštěva známého hereckého páru. Harrison Ford (71) a Calista Flockhart (49) se spolu tak sžili, že zcela zmizel věkový rozdíl 22 let, který je od sebe dělil.

Hvězdná herecká dvojice je vítaným hostem každé společenské události. Ford je navzdory seniorskému věku stále oblíbencem mnoha divaček a Calista si díky štíhlé postavě může dovolit i ty nejtěsnější kousky z dílen předních návrhářů.

Na červeném koberci působili jako pár, který spolu strávil několik desetiletí, ale jejich svatba se uskutečnila teprve před čtyřmi lety. Legendární představitel Indiany Jonese měl tehdy za sebou už dvě nevydařená manželství s Melissou Mathison a Mary Marquardt. Obě exmanželky mu dopřály po dvou dětech, s Calistou má adoptovaného syna Liama.

Zatímco Harrison je i po sedmdesátce stále ve formě a jde z role do role, jeho manželka chřadne. Při vysoké koncentraci filmových hvězd si nešlo nevšimnout toho, že řada jejích kolegyň vypadá podstatně svěžeji i v pozdějším věku. Seriálová Ally McBealová působila velmi ztrhaně a vedle výrazných vrásek jí roky navíc přidala i extrémně štíhlá postava, kvůli níž byla v minulosti spojována s anorexií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám