Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snowboardistka Eva Samková oslavovala zlatou olympijskou medaili. V Praze uspořádala pro své přátele a fanoušky pořádný mejdan. I když po celý večer nevypila ani deci alkoholu, byla to pořádná jízda a Eva měla neustále pusu od ucha k uchu.

Přátelé ji zahrnovali velkým množstvím dárků. "Po živém koni, ze kterého mám neuvěřitelnou radost a je pro mě víc než zlatá medaile, jsem na večírku dostala další dva koně. Keramického od sportovního komentátora Jiřího Hölzela a dalšího jako přívěsek na krk," prozradila Samková. Na krku už přitom své místo má také koník od návrhářky Kláry Nademlýnské.

A co další přívěsky a talismany, které zdobí její krk? „Jeden přívěsek jsem dostala od mého sponzora a zlatý knírek je od šperkařů z Jablonce. To modré je imitace stromu z Blueberries,“ prozradila olympijská vítězka.

Samkové přišlo do pražského baru pogratulovat také několik kolegů sportovců, mezi nimi byli lyžař Tomáš Kraus nebo badmintonista Petr Koukal. Eva běhala od jednoho kamaráda ke druhému a párty si užívala. Nyní ji už zase čeká dřina a příprava na světový pohár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám