Hlavní obsah
Článek

Hudební show X Factor sice ještě neodstartovala, ale z televize už unikla informace, která měla být pro diváky velkým překvapením. Jednou ze soutěžících totiž byla i Pavlína, která se objevila ve VyVolených.

V reality show Pavlína skončila těsně za Vladkem, který si odnesl výhru. Tento úspěch pro ni byl natolik povzbudivý, že zúročila své dovednosti z konzervatoře a vyrazila na casting do X Factoru, kam ji doprovodila její partnerka Mirka. Účastnice VyVolených sice postoupila do užšího výběru, a dostala tak možnost své hlasové umění předvést před porotou, ta ovšem z jejího výkonu moc nadšená nebyla.

Pavlína totiž studovala klasický zpěv a mnohem více by jí to slušelo v divadle než na koncertním pódiu. Sympatická blondýnka se na svůj výstup pečlivě připravovala, ale na postup to nestačilo. „Pavlíno, vy byste měla zpívat asi operetu, já to tam hrozně slyším. Zkuste se věnovat operetě nebo klasickému zpěvu,“ odepsal ji podle zdroje z Primy Ondřej Brzobohatý.

Zastání Pavlína nenašla ani u jiných porotců, a tak její cesta ke kariéře zpěvačky předčasně skončila. To se ovšem diváci měli dozvědět až 9. března, kdy X Factor v televizi startuje. Z neúspěchu Pavlíny má nejspíš radost její kolegyně z VyVolených Eva, která už dříve prohlašovala, že v soutěži nemá šanci.

Reklama

Další články

Načítám