Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Odpoledních zpráv na Primě už plánuje, že by se usadila. S přítelem oslavila čtyřleté výročí vztahu a už čeká jen na to, že ji požádá o ruku. "Po svatbě se budu jmenovat Košínová Leová," má už teď jasno Monika Leová (32), kterou jsme s přítelem potkali den po jejich výročí na premiéře romantického filmu Angelika.

"O všem jsme už mluvili, i o dětech. Jen uvažuji o tom, zda je mít hned teď, anebo si užívat, že mám práci, která mě moc baví, a nějaký čas počkat," přemýšlí půvabná Monika, která vedle moderování nepověsila na hřebík ani modeling.

"Už mne dokonce zvou, abych uváděla i nějaké větší akce, ale na to se pořád necítím. Tak předat nějakou cenu nebo něco kratšího, to ano. Ale aby na mně stál celý program, na to jsem, myslím, ještě velká začátečnice," říká sebekriticky.

Překvapilo nás, že v televizi nevadí, když Monika občas předvádí rajcovní spodní prádélko. "Vzhledem k tomu, že uvádím odpolední zprávy, které jsou takové odlehčené, není to problém. S večerním zpravodajstvím by to asi bylo jinak. Ale předváděla jsem ho jen jednou, a to, myslím, bylo decentní a v krásných prostorách. Rozhodně mi nikdo nevynadal," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám