Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelných jednadvacet let uběhlo od první klapky natáčení seriálu Chůva k pohledání. Komediální sitcom s okouzlující Fran Drescher alias chůvou Fran Fine můžeme na některém z televizních kanálů sledovat téměř nepřetržitě už řadu let a pořád si najde dost příznivců. Je jasné, že dvě dekády se podepsaly převážně na tehdy dětských hvězdách. Podívejte se s námi na dnešní podobu starší Maggie (Nicholle Tom) a Grace (Madeline Zima), které ztvárnily dcery zámožného sympaťáka Maxwella Sheffielda.

Americké herečce Nicholle Tom, které bylo v seriálu čtrnáct let, je dnes pětatřicet, a i když se proslavila spíš jako dítě (například ve filmu Beethoven), dodnes si občas nějakou tu roli střihne - třeba v seriálu Masters of Sex.

To její mladší seriálová sestra je po herecké stránce aktivnější. Její tvář se vám možná vybaví ze seriálů Californication, kde hrála Miu, či jako Gretchen z Hrdinů. Ještě předtím si zahrála i v Chirurzích a Gilmorových děvčatech. V Moderní Popelce pak ztvárnila roli Brianny.

Reklama

Další články

Načítám