Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V ulicích po celém světě lze stále častěji natrefit na podivné kreatury připomínající oživlé nafukovací panny ze sex shopu. Bizarní trend má stále více příznivců a jeden z nich se odhodlal odhalit svou skutečnou tvář.

Děsivé obrázky, na nichž se v terénu pohybují muži se silikonovými maskami imitujícími ženy, nejprve působily jako unikátní výstřednost. Teď se ovšem ukazuje, že mužů s podivnou zálibou jen stále více. Někteří z nich mají dokonce vlastní rodiny a žijí dva vzájemně neslučitelné životy. Všichni se však shodují na tom, že převlékání nesouvisí s jejich sexualitou, ale jedná se jen o zpestření všedních dní.

Brit Joel Adams se rozhodl prolomit tabu a odhalil svou skutečnou tvář, aby vyvrátil domněnky, že se jedná o deviaci. Jeho odvážný krok by měl bizarní zálibu osvětlit a ukázat, že nejde o nic zatraceníhodného.

Do svého kostýmu Joel investoval dost peněz, a hodlá jej tak využít i mimo svůj domov, který sdílí s přítelkyní Melissou. Ta jeho koníčka plně respektuje, a dokonce mu pomáhá při převlékání, které se týká celého jeho těla. Nejedná se totiž jen o masku obličeje, ale Joel si speciálními výztuhami mění celou postavu do ženských křivek. Z muže se tak během 20 minut promění ve Victorii. K jejím zálibám patří domácí práce, ale ráda také občas vyrazí do ulic, kde si užívá zájem kolemjdoucích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám