Hlavní obsah
Článek

Američanka Blondie Bennet (38) se v dětství zamilovala do panenky Barbie a umanula si, že jednou bude vypadat stejně jako ona. Její sen ji ovšem neopouští ani v pokročilém věku a s každým dalším rokem je na ni žalostnější pohled.

Slabost pro plastové panenky s idealizovanými mírami má spousta holčiček, ale tato posedlost občas přeroste v šokující obsesi. Přirozeně se totiž podoby barbíny nedá docílit, a tak musí pomoci plastická chirurgie, jejíž služby Blondie využívá v hojném množství.

Štíhlé tělo si dokázala vytvořit drastickými dietami, ale plná ňadra, jimiž panenky disponují, jí příroda nenadělila. Milovnice plastu si tak své vnady nechala opakovaně zvětšit, dokud z profilu nevypadala stejně jako Barbie. Blondie pochopitelně zatoužila i po plných rtech a hezké tvářičce. Osmatřicetiletá Američanka ovšem navzdory úpravám stárne a stává se spíše parodií na slavnou panenku.

Blondie je přesvědčena, že je ztělesněním dětské hračky, a tak se jí snaží přiblížit nejen vizuálně, ale také psychicky. Pravidelně navštěvuje hypnoterapii, která má otupit její mysl, a trénuje bobříka mlčení, aby se vyrovnala svému vzoru.

Reklama

Další články

Načítám