Hlavní obsah
Článek

Na filmovém plátně je herečka Meg Ryan (52) díky charakteristickému účesu snadno rozpoznatelná. V civilu si ovšem udržuje anonymitu.

Hvězda romantických filmů vyrazila do newyorských ulic, kde v poslední době pořádně přituhlo. A protože není tak odolná jako provokatérka Lady Gaga, která zvládne mrazivé počasí i ve spodním prádle, patřičně se oblékla, aby vyzrála nad chladem. Meg Ryan zvolila dlouhou prošívanou bundu a nechyběla ani hřejivá čepice s obrovskou bambulí, k níž si vzala sluneční brýle, díky kterým v ní hollywoodskou hvězdu téměř nikdo nepoznal.

Kolemjdoucí navíc zmátlo to, že jí společnost dělala holčička asijského původu. Jednalo se ovšem o Číňanku Daisy, již herečka adoptovala v roce 2006. Předtím byla ženou hollywoodského kolegy Dennise Quaida. Jejichž manželství se před 13 lety rozpadlo.

Herečka z filmů Láska přes internet a Město andělů v poslední době příliš nabídek nedostává a už několik let čeká na zajímavou roli. Naposledy si zahrála v komedii Past na lásku, od jejíž premiéry uběhlo už pět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám