Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že je lídr kapely Chinaski Michal Malátný vystudovaný herec, se často zapomíná. Není divu, na divadelních prknech jej vídáme jen sporadicky, ve filmu si hlavní roli zahrál pouze jednou, a to v nepříliš povedené komedii Chyťte doktora. Teď ale dostal na prknech, která znamenají svět, příležitost, z níž se mu podlomila kolena.

Šlo o představení Osvobozené divadlo Semafor, které vzniklo na počest nedožitých devadesátých narozenin Jiřího Šlitra. „Když mi zavolal pan Suchý a nabídl mi možnost hrát v tomhle představení, ani vteřinu jsem neváhal. Byla to pro mne velká čest. Něco jako kdyby mladému vědci najednou zavolal Albert Einstein. Jsem rád, že mohu vystupovat v tomto divadle s lidmi, které mám rád a jichž si vážím,“ uvedl Michal Malátný.

Mluvil sice velmi vážně, představení je ale veselé. Písničky současné i z dob dávno minulých si na premiéře pobrukoval spolu s aktéry na jevišti a bylo se i na co koukat. Mimo jiné na lepé křivky kolegyně Malátného, když z ní zpěvák pomalu, ale jistě odstraňoval přebytečný oděv a ona se na pódiu objevila jen v podvazcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám